vineri, 8 decembrie 2017

Neurovert - pret si administrare

Vezi Neurovert - pret si administrare! Afla pareri si ce beneficii Neurovert are acest medicament naturist si pentru bolnavii de Charcot Marie Tooth




Unul din beneficiile medicamentului este de remodelare neuromotorie. Datorita extractului din frunze de Ginkgo biloba pe care il contin, capsulele Neurovert contribuie la mentinerea unei bune circulatii a sangelui, atat la nivel central, cat si la nivel periferic. Frunzele arborelui Ginkgo biloba sunt renumite pentru proprietatile lor terapeutice si in medicina traditionala, fiind folosite de mii de ani pentru tratarea tulburarilor circulatorii si pentru imbunatatirea activitatii memoriei. 

Comanda online miere de manuka originala de la VEGIS SRL!

Neurovert pastile de memorie contine si alte substante active precum lecitina din soia, extractul de salvie sau uleiul de floarea soarelui, ingrediente care sporesc actiunea acestui supliment asupra sustinerii memoriei si a activitatii cerebrale. Citicolina din pastile de memorie stimuleaza biosinteza fosfolipidelor structurale in membranele neuronale si contribuie la mentinerea atentiei si a memoriei.


Descriere Neurovert


Ingrediente: capsula (gelatină, glicerină, oxid negru de fier, oxid roșu de fier, oxid galben de fier), ulei de floarea-soarelui (emulsifiant), citocolină de sodiu, extract 10:1 de Bacopa monnieri, acid alfa lipoic, extract de Ginkgo biloba, fosfatidilserină 70%, extract de salvie (Salvia officinalis) cu 6% polifenoli, lecitină din soia (emulsifiant), ceară de albine (agent de îngroșare). 

Caracteristici Neurovert

Actioneaza reducand oboseala si extenuarea fizice, dar mai ales cea psihica. 
Contribuie in mod substantial la mentinerea circulatiei normale a sangelui la nivel central si periferic.
Ajuta la mentinerea functiei cerebrale.


Cumpara online pachet stop helicobacter!


Compozitie Neurovert!

Citicolina – 200 mg
Extract de Bacopa Monnieri – 50 mg
Extract de Ginko Biloba – 40 mg
Acid alfa lipoic – 100 mg
Extract de Salvia Officinalis – 30 mg
Fosfotatidilserina – 50 mg


Mod de admistrare Neurovert!

Oral – 1 capsulă pe zi. Capsula se înghite întreagă, cu un pahar cu apă, după masă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu