sâmbătă, 23 decembrie 2017

Pachet imunitate - pret ieftin!

Cumpara pachet imunitate la pret ieftin! Pachetul imunitate este compus din Miere de manuka KFactor 16 de la Wedderspoon 500 grame si Ulei de cocos extravirgin eco/bio de la Niavis.




Comanda online pachet imunitate!

Ce este imunitatea organismului?

Sistemul imunitar cuprinde mecanismele de aparare ale organismului fata de agentii patogeni − virusuri, bacterii, fungi, radiatii, substante toxice, medicamente. Imunitatea organismului este o retea complexa, compusa din organe limfoide (timusul, maduva osoasa, splina, ganglionii limfatici, apendicele, amigdalele), celule si molecule.

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de Manuka originala Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcan. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduuri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. 

Toata mierile de Manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea, deoarece producatorul nu este de acord cu practicele neetice, acestea nefiind in armonie cu tot ce este natural si bun. 

Mierea De Manuka KFactor 16 RAW
Este cea mai puternica miere raw Wedderspoon, fiind bogata in nutrienti si foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv, dar si a altor probleme de sanatate. Ea este recoltata din tinuturile indepartate proaspete si curate ale sudului Noii Zeelande. Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon Activa 16+ RAW este testata pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanti, precum si a altor fitonutrienti. 

Descriere Ulei De Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g de la NIAVIS

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.
Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin metoda presarii la rece. Acesta nu este procesat in nici un fel astfel incat daca constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu