marți, 27 februarie 2018

Stomacalm - pret

Alege stomacalm - pret, pentru ca este cel mai bun produs natural ce ofera protectie gastrica si reduce inflamatia la nivelul mucoasei stomacului. Deci, este un calmant gastric, un antiiflamator gastrointestinal, cicatrizant si are rol de protector gastric.

Cumpara online Stomacalm ieftin


Descriere Stomacalm

StomaCalm are în componenţa sa trei extracte uscate, toate având efecte de calmare a afecţiunilor gastrice pe diverse căi.
Contribuie la:
- funcţionarea normală a sistemului digestiv
- reduce simptomele specifice indigestiilor, hiperacidităţii gastrice
- îmbunătăţeşte digestia, reduce balonările, greaţa
- calmează durerile abdominale
- protejarea şi regenerarea mucoasei gastrointestinale
- stimulează secreţia mucusului gastric
- normalizează secreţia sucului gastric
- reducerea acţiunii paraziţilor şi bacteriilor la nivel digestiv
- contribuie la stabilizarea emoţională
- reduce stările de anxietate şi iritabilitate care declanşează sau întreţin crizele sistemului digestiv

Suplimentele naturale sunt surse de substante nutritive benefice corpului nostru a caror administrare se impune in momentul in care nu reusim sa le luam din alimentatia zilnica. Scopul lor este asadar de a ajuta la completarea dietei noastre, suplimentele sub forma de comprimate fiind utile si in preventia sau combaterea anumitor probleme de sanatate. Cumpara online suplimente alimentare de la https://vegis.ro/suplimente

Se utilizează ca adjuvant în:
gastrită hiperacidă
ulcer gastric şi duodenal
arsuri gastrice (pirozis)
regurgitaţii acide
colită de fermentaţie


Descopera sapun solid cu miere de manuka!
Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic decât simpla pulbere de plantă şi este absorbit foarte repede de către organism.
Extractul de Lemn dulce, cunoscut şi ca “dulcişor” conţine numeroase substanţe active benefice sănătăţii (magneziu, calciu, zinc, vitamine din grupul B, etc.). Studiile au demonstrat că este unul din cele mai bune produse naturale pentru protecţie gastrică, pentru reducerea inflamaţiei la nivelul mucoasei stomacului și stimularea proceselor de regenerare la acest nivel. Lemnul dulce îmbunătăţeşte protecţia mucoasei prin stimularea acţiunii celulelor secretoare de mucus şi creşte microcirculaţia în tractul gastro-intestinal.
Extractul de Passiflora vine în completarea calmantelor gastrice cu reducerea excitabilităţii psihice, a stărilor de anxietate sau iritabilitate, care, este știut, declanșează și întreţin crizele de gastrită. De asemenea, poate trata şi preveni tulburările de tranzit, colita, colonul iritat.
Extractul de Sunătoare are un puternic efect antidepresiv, calmant și de stabilizare emoţională. Datorită substanţelor amare stimulează digestia, scade aciditatea gastrică şi stimulează activitatea vezicii biliare. În plus, acţionează ca și cicatrizant și antiinflamator asupra epiteliilor, inclusiv asupra mucoasei gastrice.
Acţiunea acestor extracte este completată de pulberea de Obligeană, Chitosan, Tei şi Zmeur.
Obligeana are efect antibiotic (inhibă dezvoltarea Helicobacter pylori) şi calmant gastric, ajută la controlul nivelului de stres. Prin acţiunea depurativă şi antitoxică, ajută la curăţarea stomacului şi a intestinelor de toxine. Datorită efectului tonic, obligeana intensifică secreţiile gastrointestinale, măreşte pofta de mâncare.Chitosanul are un puternic efect alcalinizant, fiind de un real ajutor în timpul crizelor de gastrită. Diminuează senzaţia de arsură pe gât şi stimulează regenerarea mucoasei gastrice și a pereţilor stomacului afectaţi de secreţiile acide. Teiul şi zmeurul scad hiperaciditatea gastrică, fiind recomandate în cazul arsurilor la stomac şi al ulcerului.
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. AA 5316/2011.
Compoziţie/1 capsulă:
Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) extract cu 12% glicirizină  62 mg
Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)   31 mg
Zmeur (Rubus idaeus)  31 mg
Tei (Tilia platyphyllus)    31 mg
Obligeană (Acorus calamus)   31 mg
Chitosan HD (Chitina diacetilata)   31 mg
Passiflora (Passiflora incarnata) extract 10:1   15 mg
Sunătoare (Hypericum perforatum) extract cu 0,3 % hipericină   15 mg
De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi.
Persoanele care au variatii mari ale glicemiei, vor lua cate 1 capsula, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar înainte de culcare vor lua alte doua capsule.
O cura cu acest produs dureaza 30-60 de zile, dupa care se face o pauza de 14-21 zile, dupa care administrarea se poate relua.
PRECAUTII si CONTRAINDICATII:

Supradozarea (mai mult de 16 capsule administrate zilnic) poate produce toxicitate hepatica. Prin repetarea supradozarii se pot produce: hipertensiune, edeme și tulburari. Produsul nu se consuma în cure mai lungi de 42 de zile, urmate de 21 de zile pauza. Contraindicat in perioada sarcinii, in cazul bolilor in care este contraindicat aportul de extrogeni, ciroza hepatica decompensata, hipokalemie. Nu se administreaza in timpul tratamentului cu contraceptive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu