sâmbătă, 19 august 2017

Miere Manuka Activa 16+ RAW 100% Naturala

Descopera miere manuka activa 16+ RAW 100% naturala! Vezi proprietatile si beneficii miere  manuka, care este un antibiotic natural. Toate substantele nutritive se regasesc in fiecare pachet miere manuka originala raw


Aceasta miere manuka originala, provine de la o zona din sudul Noii Zeelande, zone izolate si curate. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatorul nu este de acord cu practicele neetice,ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun. 


Avantaje miere de manuka:

- 100% RAW
- sunt produse in Noua Zeelanda nepasteurizate, fine si cremoase
- nu contin reziduri chimice
- nu contin antibiotice si organisme modificate genetic (GMO)
- nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala
- stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
- ambalajele nu contin substante BPA
- fiecare borcan este inregistrat putant fi detectata „istoria” incepand de la apicultor
- este o miere pura, autentica si nepasteurizata

Mierea de manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.


Mierea de manuka beneficii nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si minerale in decursul procesului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu