vineri, 20 octombrie 2017

Super Omega 3-6-9 Krill Oil pareri

Doresti Super Omega 3-6-9 Krill Oil, care este un ulei obtinut din crustacee antarctice si are un amestec echilibrat de uleiuri polinesaturate (omega-3, omega-6 si omega-9). Aceste crustacee se gasesc in apele nepoluate ale Antarcticii. 




Caracteristici Super Omega 3-6-9 Krill Oil

Un supliment foarte bun pentru scaderea colesterolului si al trigliceridelor care mentine buna functionare a sistemului nervos, oxigenarea creierului si cresterea IQ la copii si adulti. Recomandat consumul de Super Omega 3-6-9 Krill Oil pentru ca mentine sanatatea aparatului cardiovascular, reduce riscul unui accident vascular cerebral sau infarct, scade riscul de a avea boli de inima. In acelasi timp scade inflamatia, reduce durerile articulare (dureri de spate, genunchi si incheieturi), reduce durerile in timpul ciclului menstrual si radicalii liberi (efect antioxidant).


Compozitie Super omega 3-6-9 Krill Oil

Uleiul obtinut din crustacee antarctice este un amestec echilibrat de uleiuri polinesaturate (omega-3, omega-6 si omega-9) si provine din apele nepoluate ale Antarcticii. Acizii omega-3, eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA) se gasesc sub forma de fosfolipide usor asimilabile.

De asemenea, contine astaxantina, un carotenoid cu proprietati antioxidante remarcabile.
EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii.
DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si la mentinerea vederii normale.
Ingredient activ: Ulei din crustacee antarctice 500 mg, din care:
- acid docosahexaenoic (DHA) 75 mg;
- acid eicosapentaenoic (EPA)  110 mg.

Mod de utilizare:

Se recomanda consumul a cate 1 capsula de 2 ori pe zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul sau dupa servirea mesei; se recomanda consumul suplimentului in prima parte a zilei (dimineata si la pranz).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu