duminică, 21 ianuarie 2018

Miere de mana pret

Alege miere de mana pret, pentru ca este o miere de albine obtinuta din substantele secretate de insecte precum Hemiptera, ce traiesc pe partile verzi ale unei plante sau din secretiile provenite de la diverse parti verzi ale plantelor. In concluzie, nu este o miere de mana pentru copii, obtinuta direct din flori ci prin intermediul unor insecte care se hranesc cu sucurile plantelor si apoi elimina surplusul de zaharuri care nu-i sunt necesare. 



Mierea de padure este singurul sortiment de miere de albine, care nu provine din nectarul florilor. Acest tip de miere poate să provina din secretiile dulci ale arborilor. Pe trunchiul sau pe frunzele acestor arbori se scurg rasini sau anumite substanţe lipicioase dulci. Albinele aduna zaharuri de pe frunzele de stejar sau conifere, brad, pin, molid, si le trasforma in miere de mana de stejar, in acelasi fel cum procedeaza si cu nectarul deosebirea fiind ca in aceasta activitate, albinele depun mult mai mult efort si pierd mai multa energie. 

Descopera miere de manuka proprietati!

Miere de mana compozitie


Continutul de minerale al miere mana de brad este de sase ori mai mare decat mierea de salcam. Mierea de mana si diabetul contine putine substante volatile, din acest motiv aroma ei nu este foarte pronuntata, totusi mierea de conifere este putin mai aromata, cand deschizi borcanul o sa simti un usor miros de rasina. Acest sortiment de miere mai contine substante antioxidante precum fenoli, flavonoizi sau alti pigmenti. Este nutritiva, are proprietati antibacteriene, antiinflamatorii, imunomodulatoare, antioxidante, depurative si cicatrizante. Mierea de mana este de 8-20 de ori mai bogata in minerale decat o miere florala. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu